Timewaver en woonsituatie

Loes Hofstra Manueel Praktizijn Natuurgeneeskundig Therapeut

Timewaver en woonsituatie

Last van aardstralen, electro-smog als gevolg van bijvoorbeeld tv, computer en andere negatieve energieën in je huis en woonomgeving? Het kan de oorzaak zijn van veel gezondheidsproblemen. Sommige mensen zijn er gevoelig voor en inzicht in de bronnen van onrust kan uitkomst bieden bij het verhelpen van uw ongerief.

Staat je huis al lang te koop?

Soms zijn er subtiele factoren, die de verkoop in de weg staan. Het zijn vaak factoren waar je zelf niet aan denkt. Soms ben je teveel verbonden met je huis. Omdat je er bijvoorbeeld geboren bent, je voorouders er hebben gewoond of er is veel in het huis gebeurd wat verbindt. Misschien heb je wel veel tijd, geld en idealisme geïnvesteerd. Het zijn emoties zowel bij de verkoper als ook het huis zelf, het staat de verkoop in de weg. Met behulp van de allermodernste technologie zoeken we naar mogelijke disharmonie, we analyseren de oorzaken en we werken direct aan balans en optimalisering.

Hebt u al een duidelijk doel voor ogen?

Maak een afspraak en neem een foto van het huis mee.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Massage therapie

Shiatsu

In het Chinees is shi vinger en atsu druk.
Shiatsu stimuleert de zelfhelende processen die het menselijk lichaam in zich heeft.
Door reflexpunten op het lichaam te behandelen en te deblokkeren kan de energie weer vrij doorstromen.

Stoel therapie

Bij Stoel-shiatsu zit de cliënt met kleding aan op een stoel die speciaal is ontwikkeld om een ontspannen en rustgevende houding aan te nemen. Met manuele technieken bewerk ik de rug- en schouderpartij van de cliënt.

Chin-flex

Chin–flex is een Chinesevoetreflexmassage, waarbij zowel de knieën onderbenen en voeten worden gemasseerd. Er is een groot verschil tussen de Westerse en de Chinese manier van voetreflex massage. 

Stimatriph

Micro Electro Methodiek, is een nieuw concept in het behandelen van chronische en acute pijn. Stimatriph geeft dezelfde prikkels aan het lichaam als de ‘”eigen”prikkels die het lichaam zelf aanmaakt. Deze prikkels zorgen ervoor dat het lichaam neurohormonen vrijmaakt, waardoor pijnstilling en ontstekingsremming optreedt.

Moxalamp

De moxa lamp wordt al meer dan 10 jaar in China gebruikt en wordt ook wel miracle (wonderlamp) genoemd. De lamp bestaat uit een infrarood lichtbron, die een keramiekplaat verhit.

Medisch tapen

Medisch tapen is een op zich staan de behandelmethode,
Het is een heel goede ondersteuning. De tape wordt op een speciale manier door de therapeut op de huid aangebracht. Het tapen geeft direct resultaat.

Wellness

Wellness is meer dan alleen ontspannen. Wellness omvat alle ingrediënten voor een gezonde leefstijl: voeding, beweging en ontspanning.

Hotstone massage

Hot stone massage is op dit moment erg populair. Bij hot stone massage maak ik gebruik van hete stenen die ik op het lichaam leg. De warmte dringt dan diep door in het lichaam en het verlicht spanningen..

Infrarood sauna

Heeft een heilzame werking, terwijl u zich ontspant in de infrarood cabine is uw lichaam eigenlijk hard aan het werk. Uw bloedcirculatie wordt versneld.

Zonnebank

De zon heeft positieve effecten op de mens. Men voelt zich fitter en plezieriger en ook gezonder. De straling van UV lampen doen niet onder voor die van de zon. Te veel is niet goed.

Woensdagavond: Yoga door Annet Molema

Inschrijven

Neem contact op

Laat hieronder een berichtje achter. Stel een vraag of maak direct een afspraak!

Direct Contact

0516 421 290

Whatsapp

06 236 86 790